58060_23.jpg
58060_01.jpg
58060_23.jpg

RARICK RESIDENCE


RARICK RESIDENCE

ROLE: Architectural + Interior Design Services

COMPLETION DATE: 2017

SIZE: 2,330 sf

SCROLL DOWN

RARICK RESIDENCE


RARICK RESIDENCE

ROLE: Architectural + Interior Design Services

COMPLETION DATE: 2017

SIZE: 2,330 sf

COUNTRY HOUSE RENOVATION


RWA was tasked with reconfiguring and updating the kitchen and master suite in a Pacific Northwest home.  The clients have two active, young boys and wanted a home that would multi-task as well as they do. With that in mind, RWA removed the wall between the kitchen and dining room and created a countertop peninsula that extended into the dining room to create custom wine storage. Additionally, this opened up the circulation on the first level of the home and allowed for a seamless flow between the various spaces. A breakfast nook with custom seating was added so they had plenty of space to entertain their extended family. 

The intent with the master suite was to create a retreat for the young couple. The bathroom was enlarged with a freestanding tub underneath a window that overlooks the water and is the perfect spot for enjoying a relaxing sunset.  The textures, materials and colors were meant to evoke a spa-like retreat and mirror natural elements that are evocative of the Pacific Northwest. 



58060_01.jpg

RARICK RESIDENCE 2


RARICK RESIDENCE 2


SIMILAR PROJECTS